Lakleren Loafers zijn een musthave

De meeste shoe-lovers zullen deze klassieke en comfortabele instappers al wel kennen, de loafers. Deze schoenen zijn dé perfecte dagelijkse instappers. Met verschillende stijlen, materialen en patronen hebben loafers een grote opkomst gemaakt en zijn vrijwel niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. En de trends van dit najaar, daar horen de lakleren loafers bij.

De classy look komt steeds meer terug, en daar passen de lakleren loafers perfect bij. De loafers zijn leer uitgevoerd en hebben een puffy voetbed wat ook van leer is gemaakt. Deze musthaves hebben we in het blauw, rood, bordeaux rood, groen, zwart en wit. Het lakleer zorgt voor een classy, chique look en zal jou outfit compleet maken.

Hoe je ze kunt stylen? Deze klassiekers zijn overal mee te combineren. Met deze instappers hoef je niet bang te zijn voor een bad dress day. Draag ze onder je comfort en casual outfit zoals een jeans met een sweater. Of voor je werk een zakelijk en chique outfit? Combineer ze dan onder je favoriete pantalon met een blouse. Met de lakleren loafers ben je altijd ready to go! Bekijk de gehele collectie hier.