HOE KAN IK MIJN BESTELLING BETALEN?

Bij Tangoshoes.com kun je betalen via iDEAL internetbankieren of Creditcard.

Woonachtig in België? Dan kun je ook betalen met Bancontact.

Met iDEAL kun je veilig, gemakkelijk en vertrouwd je aankoop online afrekenen. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, ING/Postbank, Rabobank, Friesland Bank, Triodos Bank of SNS Bank dan kun je direct met iDEAL betalen. Afrekenen is dan snel en gemakkelijk in de vertrouwde betaalomgeving van jouw eigen bank.

Het is ook mogelijk om met een Creditcard te betalen. Tangoshoes.com accepteert VISA en Mastercard. Deze betalingen worden beveiligd uitgevoerd door payment provider Adyen.

Sinds kort accepteert Tangoshoes.com ook Bancontact (voormalig Mister Cash). Dit is een Belgische betaalmethode waarmee je veilig en vertrouwd je aankoop online kunt afrekenen.

Vanaf heden kunnen klanten vanuit Nederland, België en Duitsland gebruik maken van de mogelijkheid om achteraf te betalen. Hiervoor werkt Tango Shoes samen met Klarna. 

Maak gebruik van alle smooth functies van MyKlarna door in te loggen op klarna.nl met het e-mailadres wat je hebt opgegeven bij je bestelling of download de Klarna app.

Om je de betaalmethoden van Klarna aan te bieden, kunnen we je contact- en bestelgegevens tijdens het afrekenen (checkout) aan Klarna doorgeven, zodat Klarna kan beoordelen of je in aanmerking komt voor de betaalmethoden van Klarna en deze betaalmethoden voor je op maat kan maken. Je persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van Klarna.