Autumn must have: Chelsea boots

Chelsea boots zijn leren of suéde enkellaarzen met een robuuste zool en een elastische zijkant die veters onnodig maken. Dit maakt het aan en uit doen van de laars erg snel en gemakkelijk gaat. Kenmerken van de Chelsea boots zijn stoer, modieus en fijn om te dragen. Deze must-haves ziin niet te missen in jou schoenencollectie. Bij Tango Shoes hebben we een uitgebreid assortiment van de Chelsea boots, en dus gegarandeerd een perfect paar voor jou!

De Chelsea boots hebben we in verschillende kleuren. Een kleur dat we nog jaren terug zullen blijven zien in de modewereld is zwart. Deze stoere laarsjes zijn tijdloos en zijn daarom eindeloos te combineren. Of je nu naar het werk gaat, of naar een feestje: de zwarte Chelsea boots maken jou outfit compleet.

Witte Chelsea boots zijn dé trend van nu. Ook deze prachtige laarsjes zijn eindeloos te combineren. Ga je naar een feestje? Combineer ze dan onder een leuk jurkje. Of liever een stoerdere outfit? Combineer ze dan onder een skinny jeans of baggy jeans. Deze laarsjes passen overal bij maken je outfit ongetwijfeld compleet.

Ben je iemand die meer van lichte kleuren houdt? Dan zijn de beige boots perfect voor jou. Deze kunnen gecombineerd worden met wat drukkere prints, maar ook onder pastelkleuren zullen deze laarsjes het goed doen. Deze laarsjes zullen dan ook bij elke outfit voor het najaar de look afmaken. Bekijk jou favoriete Chelsea boots online!