“It takes two to Tango”
Tango Shoes is een vrouwelijk en comfortabel schoenenmerk gemaakt door echte shoe-lovers. Sinds onze oprichting in 2015 bouwen we aan ons schoenenmerk. De hoge kwaliteit materialen, juiste pasvorm en minimalistisch gebruik van kleuren creëert een collectie van klassiekers met een fashionable en vrouwelijke touch. Geschikt voor iedere vrouw. 
De nieuwe collectie bevat zachte lederen modellen in moderne en classy stijlen met een fashionable touch. Tango Shoes speelt mee met de modetrends maar geeft er een eigen vrouwelijk tintje aan.
Wat de collectie van Tango Shoes zo bijzonder maakt? Dat de schoenen er niet alleen mooi uitzien, maar je ze ook met plezier draagt! Wij geloven dat dit alleen kan als je bij de realisatie van een collectie verder kijkt dan het uiterlijk alleen. Natuurlijk is de look essentieel, maar de juiste kwaliteit leer en een goede pasvorm mag zeker niet ontbreken. 
Bij de ontwikkeling van de schoenen gebruiken we alleen de beste materialen en beschikken alle schoenen over een leren voering en uitneembaar voetbed. Daarnaast besteden we bij Tango Shoes extra veel aandacht aan onze pasvormen. Of je nu smalle, brede voeten hebt: onze collectie beschikt over de juiste pasvorm voor jou. Zo werken we met verschillende zolen en (schacht)breedtes om de perfecte ‘fit’ voor iedere voet te realiseren. 
Een pasvorm herken je aan de kenmerkende bijpassende artikelnaam.
Benieuwd welk model het beste bij jou past? Bekijk al onze populaire pasvormen op onze webshop en vul jouw collectie aan met een gloednieuw paar Tango Shoes!
Liefs,
Het Tango team xxx