RETOURSERVICE

Het kan voorkomen dat bestelde artikelen niet naar verwachting zijn. Bij ons is dit uiteraard geen probleem. 

Tangoshoes.com hanteert een bedenktermijn van 14 dagen. Je kunt alle artikelen binnen 14 dagen na ontvangst, onder bepaalde voorwaarden kosteloos retourneren. (kosteloos enkel vanuit Nederland en België)

VOORWAARDEN

Retourzendingen dienen aan een aantal voorwaarden te voldoen:

 • Artikelen zijn ongedragen en onbeschadigd.
 • Artikelen moeten in de originele verpakking worden teruggestuurd.
 • Originele kaartjes en labels zijn nog intact en bevestigd aan de artikelen.
 • Bij het retourneren van de artikelen altijd het retourformulier meezenden. Wanneer er geen retourformulier aanwezig is, kan het zijn dat de retour niet verwerkt kan worden.
 • Retourzendingen dienen goed verpakt te worden verstuurd. Brandfarm BV / TangoShoes.com is niet aansprakelijk voor artikelen die door nalatigheid van de afzender zijn beschadigd of kwijt zijn geraakt tijdens het verzendproces. Het gebruik van de gratis retourservice heeft geen invloed op deze aansprakelijkheid. 
 • Let op: retour orders die niet voldoen aan onze retourvoorwaarden worden niet op kosten van BrandFarm BV / TangoShoes.com teruggezonden naar de consument.

RUILEN

Omruilen voor een ander product is helaas niet mogelijk. Om het gewenste artikel te ontvangen kun je een nieuwe bestelling plaatsen en de andere aan ons retourneren. 

WIJZE VAN RETOURNEREN VANUIT NEDERLAND EN BELGIË

 1. Vul het retourformulier in en voeg deze toe aan je retourpakket. Het retourformulier heb je bij je pakket gekregen. Heb je geen retourformulier ontvangen? Download het retourformulier dan via deze link.

 2. Maak een gratis DHL verzendlabel aan door je retourzending aan te melden via deze link op de DHL website. Vul je eigen gegevens in. Als referentie kun je jouw ordernummer ingeven. (zie onderstaande video voor een duidelijke uitleg)
 3. Nadat je al je gegevens hebt ingevuld, ontvang je automatisch een email van DHL met het verzendlabel. 

 4. Print* het verzendlabel uit en bevestig deze zorgvuldig op je pakket. Voor verpakkingstips zie deze link.

 5. Geef je retourzending in Nederland kosteloos af bij het dichtstbijzijnde DHL servicepunt en in België bij een Bpost afgiftepunt. Klik hier om een DHL ServicePoint in uw buurt te zoeken en hier om een Bpost afgiftepunt te vinden.

 6. Uiteraard ben je niet verplicht om gebruik te maken van de gratis retourservice van DHL. Indien gewenst kan een afwijkende vervoerder ingeschakeld worden. De kosten zijn dan wel voor eigen rekening.              
 7. Zodra de retourzending is verwerkt, ontvang je een mail met een bevestiging dat je retouropdracht is verstuurd. 

 

*Heb je geen printer thuis? Zorg dan dat je het verzendlabel uitprint op een plek waar je wel beschikking hebt over een printer. Kan je het verzendlabel niet uitprinten? Dan kun je helaas geen gebruik maken van de gratis retourservice van Tango Shoes.com. De retourkosten zijn dan voor eigen rekening.

WIJZE VAN RETOURNEREN VANUIT HET BUITENLAND

 1. Download ons retourformulier via deze link. Vul het retourformulier in en voeg deze toe aan uw retourpakket. Zonder en retour formulier kan het zijn dat de retour niet kan worden verwerkt.    
                                                          
 2. Schrijf het retouradres (zie hieronder) op uw pakket en geef deze retourzending af bij het dichtstbijzijnde postkantoor bij u in de buurt.

 3. Zodra de retourzending bij ons is verwerkt krijgt u het aankoop bedrag terug gestort op de rekening.                                                                      

 

Retouradres:
Tango Shoes
Zuidhollandsedijk 181
5171 TM
Kaatsheuvel

VERWERKING EN TERUGBETALING

Na retourzending van jouw pakket ontvang je zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 14 dagen) het door jou betaalde bedrag terug op je rekening. Mocht je na 14 dagen nog geen terugbetaling ontvangen hebben, neem dan even contact op met ons via info@brandfarmcompany.com.  Let op:  retourzendingen zonder een ingevuld retourformulier kunnen mogelijk niet verwerkt worden aangezien de klant / ordergegevens dan niet bekend zijn.

Wanneer je betaald hebt met Klarna en je hebt een vraag over je terugbetaling, klik dan hier voor meer info.