RETOURSERVICE

Tangoshoes.com hanteert een bedenktermijn van 14 dagen. Je kunt alle artikelen binnen 14 dagen na ontvangst, onder bepaalde voorwaarden kosteloos retourneren. (kosteloos enkel vanuit Nederland)

VOORWAARDEN

 • Artikelen moeten in de originele verpakking worden teruggestuurd.
 • Bij het retourneren van de artikelen altijd het retourformulier meezenden.
 • Gedragen en/of beschadigde artikelen kunnen wij niet retour nemen.
 • Prijskaartjes en artikelkaartjes mogen niet worden verwijderd van het artikel.

RUILEN

Wil je een product omruilen voor andere maat? Vul dan de gewenste nieuwe maat in op uw retourformulier. De nieuwe maat zal verstuurd worden nadat wij de retourzending hebben ontvangen. 

Heb je een verkeerd of kapot artikel ontvangen en wil je deze omruilen voor een nieuwe (zelfde) artikel? Vink dit dan aan op uw retourformulier en wij zullen na ontvangst het nieuwe artikel naar je versturen. 

Indien je een artikel wilt ruilen voor een ander artikel dien je online een nieuwe bestelling te plaatsen en de andere aan ons te retourneren. Het is niet mogelijk om dit via het retourformulier aan te geven.

WIJZE VAN RETOURNEREN VANUIT NEDERLAND

 1. Download ons retourformulier via deze link. Vul het retourformulier in en voeg deze toe aan uw retourpakket. 

 2. Maak een gratis verzendlabel aan door uw retourzending aan te melden via deze link.

 3. Nadat u al uw gegevens heeft ingevuld kunt u uw verzendlabel downloaden of gebruik de link uit de bevestigingse-mail.

 4. Print* het verzendlabel uit en bevestig deze zorgvuldig op uw pakket.

 5. Geef uw retourzending kosteloos af bij het dichtstbijzijnde DHL servicepunt. Klik hier om een DHL ServicePoint in uw buurt te zoeken.

 6. Zodra de retourzending door DHL is verwerkt, ontvangt u een mail met een bevestiging dat uw retouropdracht is verstuurd. 

*Heb je geen printer thuis? Zorg dan dat je het verzendlabel uitprint op een plek waar je wel beschikking hebt over een printer. Kan je het verzendlabel niet uitprinten? Dan zijn de retourkosten voor eigen rekening.

WIJZE VAN RETOURNEREN VANUIT HET BUITENLAND

 1. Download ons retourformulier via deze link. Vul het retourformulier in en voeg deze toe aan uw retourpakket.     
                                                          
 2. Schrijf het retouradres (zie hieronder) op uw pakket en geef deze retourzending af bij het dichtstbijzijnde postkantoor bij u in de buurt.

 3. Zodra de retourzending bij ons is verwerkt krijgt u het aankoop bedrag terug gestort op de rekening.                                                                      

 

Retouradres:
Tango Shoes
Zuidhollandsedijk 181
5171 TM
Kaatsheuvel

VERWERKING EN TERUGBETALING

Na retourzending van jouw pakket ontvang je zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 14 dagen) het door jou betaalde bedrag terug op je rekening. Mocht je na 14 dagen nog geen terugbetaling ontvangen hebben, neem dan even contact op met ons via info@tangoshoes.com.