Never out of style: Enkellaarsjes met hak

Enkelaarsjes met hak mogen we eigenlijk niet meer een trend noemen, want deze sexy schoenen zijn al zó lang populair, dat je ze échte klassiekers mag noemen. De schoenen kunnen áltijd en elke vrouw moet minstens één paar van deze heels in haar kast hebben. Deze schoen leent zich ook perfect voor een basic outfit die een uitgesproken detail als finishing touch kan gebruiken. Benieuwd naar de hakken collectie van Tango Shoes? Neem snel een kijkje op de collectie pagina.

Enkellaars met rechte hak
Als je op zoek bent naar een rechte hak, ben je bij Tango Shoes ook aan het juiste adres. Tango Shoes heeft niet alleen pumps met hak, maar ook stijlvolle enkellaarsjes met een rechte hak. De rechte hak is net wat dunner dan de blokhak en net wat dikker dan de naaldhak. Dit maakt de rechte hak perfect voor dagelijks gebruik én prima voor beginnende-hak-lopers. Alle Tango hakken zijn leer gevoerd en hebben een uitneembaar voetbed. Ze zijn makkelijk te stylen met verschillende outfits en zitten ook nog eens heerlijk!

Hoe te stylen met verschillende outfits?

De hakken trend is met allerlei outfits te combineren. Of je nu gaat voor een vrouwelijk look of juist een stoere outfit. De hakken bieden jou eindeloos veel combinatiemogelijkheden. Ga je voor een stoere look? Combineer de trend dan met een stoere mom jeans en oversized blazer. Liever een vrouwelijke outfit? Kies dan voor een mooie skinny met colbert en gebruik de hakken als finishing touch.

Ben jij helemaal klaar voor de trend van dit najaar? Bekijk hier de gehele hakken collectie van Tango Shoes online.