Welke laarzen passen het best bij jouw benen?

Soms vind je een paar prachtige laarzen, maar staan ze gewoon niet mooi. Dit ligt aan de vorm van je benen. Dat de juiste kleding veel kan doen voor de perfecte benen, daar ben je waarschijnlijk al van op de hoogte, maar wist je dat schoenen ook veel kunnen betekenen voor je figuur? Benieuwd welke laarzen het beste bij jou passen? Lees dan dit artikel of neem snel een kijkje op de laarzen collectie pagina.

Korte benen
Voor jouw benen is het het beste om optische lengte te creëren. Dit kun je doen door hoge laarzen te dragen of een hoge hak. Style ze dan wel met een strakke broek of rok in dezelfde kleur als je schoenen, zo ontstaat er eenheid en wordt de lengte niet halverwege afgekapt. Kies voor een schoen met een puntige neus, zo wordt de nadruk niet gelegd op de breedte. Wil je enkellaarsjes? Kies dan voor modellen met een lager uitgesneden voorkant.Brede kuiten
Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer boots te vinden met een wijde schacht. Neem bijvoorbeeld de trendy chelsea boot. De elastieken zijpanelen zorgen voor een gemakkelijke instap en passen om iedere kuit. Draag je liever hakken? Kies dan voor een hak die niet te dun is, want die accentueert de dikte van je kuiten. Dus hoge, brede hakken in plaats van stilletto’s. In enkellaarsjes met een lager uitgesneden voorkant lijken je benen langer en dunner.

Lange benen
Yeahh, eigenlijk kan jij bijna alles hebben! Wil je voorkomen dat je benen er te slank uitzien? Vermijd dan misschien laarzen met een te wijde schacht. Met jou benen kan in principe alle laarsjes aan, afhankelijk van jou smaak. Ga bijvoorbeeld voor een trendy off white model of iets met veel details die de aandacht naar de laarzen trekken. Een legging of panty in een andere kleur is dan ook geen probleem. Idee: draag je broek ín je laarzen.

Ben jij helemaal klaar voor een paar nieuwe laarzen voor dit najaar? Bekijk hier de gehele laarzen collectie van Tango Shoes online.