Wedding season

Eindelijk kan het weer dit jaar, een bruiloft met al je geliefde gasten om deze speciale dag te vieren. Maar wat voor schoenen trek je aan op deze speciale dag? Met onderstaande schoenen tips sla je de plank niet mis en zie je er gepast uit op een bruiloft.

Dresscode

Is er een dresscode? Volg deze dan zeker op. Je wilt er natuurlijk zo speciaal en zo gewenst mogelijk uitzien op de bruiloft. Luister goed naar de wensen van het bruidspaar en draag iets in de kleuren of stijl van de dresscode. Bij enige verwarring over de dresscode: bespreek dit dan met het bruidspaar of de ceremonie meester. Geef de dresscode een persoonlijke twist, zodat je wel bij jezelf blijft. Ontdek al onze muiltjes hier.

De perfect schoenen voor een bruiloft.

Schoenen maken natuurlijk de outfit, daarom is het van groot belang dat je de perfecte schoen kiest voor deze onvergetelijke dag. Het is belangrijk dat je de dresscode niet vergeet, zo kun je gerichter zoeken op het perfecte paar schoenen. Om de outfit af te maken zijn klassieke pumps altijd goed. Mocht de temperatuur het toelaten dan kun je kiezen voor een paar elegante sandalen met een hak. Is een hak toch niets voor jouw ? Dan kun je ook kiezen voor een comfortabele maar chique loafer, dit is leuk in combinatie met een broekpak.  Kies de schoenen die bij de dresscode en bij jezelf passen zodat je de gehele dag kunt genieten van deze bijzondere dag en van een gezellig dansje op de dansvloer! Shop nu al onze favoriete wedding schoenen hier

https://tangoshoes.com/collections/dames-hakken