Nieuwe zomer musthave: Muiltjes

De muiltjes zijn niet meer weg te denken het aankomende seizoen, overal ga je deze schoenen zien. Begin je bij het woord muiltjes al te denken aan een prins, koets en glazen schoentje à la Assepoester? Dat begrijp ik, maar de trend is nu veel meer dan dat. Het muiltje is namelijk in een modern jasje gestoken. Ontdek al onze muiltjes hier.

Wat is een muiltje precies?
Een muiltje is een schoen zonder achterkant. Zonder een hielstuk dus. Zoiets als een instapper of een slide. Een écht muiltje heeft een hak – hoog, laag, dik of dun – maar sommige platte schoenen worden ook wel aangeduid als muiltje. Eigenlijk is het gewoon een pump zonder achterkant.

How to wear muiltjes
De muiltjes kunnen zowel casual en chic gedragen worden. Kies bijvoorbeeld voor een jeans, witte blouse of t-shirt en een oversized colbertje of gekleurd jasje. Dit is dé ideale casual look.

Voor dé perfecte business look combineer je je muiltjes met een nette pantalon. Een trend van dit moment zijn de flared broeken, die wat wijder uitlopen aan de onderkant van de pijp. Of kies voor dat leuke jurkje waar de muiltjes perfect onder uit komen. Ontdek al onze muiltjes hier.