De leukste lente sneakers

Sneakers.. Krijgen we er ooit genoeg van? Sneakers zijn er in veel verschillende kleuren en modellen. Hieronder zet ik alle sneakers voor je op een rijtje die momenteel zeer trendy zijn & je zeker niet kunt missen in je garderobe. Shop sneakers hier.

Chunky sneakers

Chunky sneakers zijn al een aantal jaren een ware musthave! Ook deze lente  zien we ze in veel verschillende kleuren en modellen. Tango heeft dit seizoen een aantal nieuwe chunky pasvormen ontwikkeld. Benieuw naar de collectie? Shop de nieuwe modellen hier. De sneakers kun je herkennen aan de grove zolen met een sportieve uitstraling, voor een casual en nonchalante look. Dit zijn dus de perfecte sneakers voor een dagje naar de stad. Shop chunky sneakers.

90’s sneakers

Met deze sneakertrend gaan we weer even terug naar de 90’s. Deze sneakers maken helemaal een comeback. Of je kiest voor een hoge sneaker of een sneaker met een aparte zool, beide zijn zeer on trend. Combineer deze sneaker trend met een mooie jeans of onder een kort rokje of jurk. Tango heeft dit seizoen een aantal nieuwe 90's pasvormen ontwikkeld. Benieuw naar de collectie? Shop de nieuwe modellen hier.


Runners

De runner sneakers zijn niet meer weg te denken uit 2022. Deze schoenentrend is gebaseerd op de hardloopsneakers en wie wil nou niet mega comfortabele sneakers waar je de gehele dag op kunt lopen. Runners zijn perfect als je wilt gaan voor een sporty look of als een nette kledingstijl een sportieve twist wilt geven. Tango heeft dit seizoen een aantal nieuwe runner pasvormen ontwikkeld. Benieuw naar de collectie? Shop de nieuwe modellen hier.