Nieuwe trend: lage Chelsea Boots

Klaar voor het voorjaar met lage Chelsea Boots!
 

Lage Chelsea Boots zijn een ware musthave voor iedere vrouw. Ook dit jaar zijn Chelsea Boots ongekend populair. In het najaar zijn Chelsea Boots niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En wanneer de zon begint te schijnen, zijn lage Chelsea Boots een ware nieuwe sensatie! 

Witte lage Chelsea Boots

Of het nu gaat om Chelsea Boots met een chunky zool of een chique afwerking door een kartelrandje: Tango heeft een lage Chelsea Boot voor iedere vrouw. De elastische zijpanelen zorgen voor een ruimere instap en hierdoor zijn onze boots erg comfortabel. Chelsea Boots zijn vrijwel met iedere outfit te combineren. Of het nu gaat om suède of leren Chelsea Boots: ze passen vrijwel overal bij. De trend als het gaat om boots van dit voorjaar staat vast: witte lage Chelsea Boots. Ze zijn een echt fashion item en mogen niet ontbreken in jouw schoenen garderobe. 

Zwarte lage Chelsea Boots
 

Speel jij liever op safe? Ga dan voor de zwarte lage Chelsea Boots uit onze collectie. De chunky zolen geven onze zwarte Chelsea Boots een stoer uiterlijk. Alle boots van Tango Shoes hebben een uitneembaar voetbed en hierdoor zijn onze boots geschikt voor iedere vrouw. De leren voering maakt de boots helemaal af. Door deze leren voering zitten onze Chelsea Boots nóg comfortabeler aan de voet!

https://tangoshoes.com/products/romy-9-e-black-leather-chelsea-boot-detail-black-sole
 
Hoe lage Chelsea Boots te stylen met verschillende outfits? 

Stijlvol, trendy en stoer: lage Chelsea Boots mogen simpelweg niet ontbreken in jouw schoenencollectie. Of je ze nu combineert met een chique rok of een stoere skinny jeans: met onze lage Chelsea Boots ben je helemaal klaar voor het voorjaar.

Een kleine tip vanuit onze ontwerpers: behandel je lage Chelsea Boots regelmatig met een leer product, zodat de schoen in goede conditie blijft!