Loafer trends 2021

Loafers zijn dé trend van dit voorjaar! 
2021 is hét jaar van de loafer. Deze klassieke instappers zijn onmisbaar voor de échte schoenliefhebber. Loafers zijn een echt fashion item en mogen absoluut niet ontbreken in je schoenencollectie.

Loafers met grove schoenzool
Vroeger werden deze instappers vooral als heel klassiek en misschien wat oubollig gezien, maar dat is nu verleden tijd! Waar in 2020 de grove schoenzool een comeback maakte onder Chelsea Boots en Chunky laarzen, zie je deze dit voorjaar terug onder een andere schoen: de loafer. De loafers van Tango Shoes hoef je sinds 2021 allang niet meer enkel te combineren met een klassieke outfit. 

 

loafer-trends-2021

 

Loafers met gouden ketting
Anno 2021 is de loafer namelijk van veel meer markten thuis. Neem bijvoorbeeld de beige chunky loafers met gouden gesp van Tango Shoes. De chunky zool met grove vormen geeft de schoen een stoere look en tegelijkertijd veel grip. Deze instappers zijn leer gevoerd en hebben een uitneembaar voetbed. Ze zijn makkelijk te stylen met verschillende outfits en zitten ook nog eens heerlijk! 

 

loafer-gesp-goud

 

Hoe loafers te stylen met verschillende outfits? 
Je kunt loafers vrijwel onder iedere outfit makkelijk dragen! Ze doen het goed onder een paar denim shorts, een casual outfit of een baggy jeans. Met de loafers van Tango Shoes creëer je verschillende looks: hip met een bloemen jurk, classy met een mooie pantalon of juist stoer met een jeans. Je kunt alle kanten op met onze loafers! Kun jij de trend van 2021 nog weerstaan?!