Musthave voor de zomer: Espadrilles

Espadrilles zijn de hippe schoenen voor deze zomer. Deze fijne zomerschoenen komen oorspronkelijk uit de Spaanse Pyreneeën. De schoen heeft een jutte zool en is gemaakt van echt leer en echt suède. Dat maakt dat de kwaliteit van deze schoen erg goed is. Ze hebben een zacht voetbed en lopen erg comfy. Deze schoenen zijn dus perfect voor het warme weer, maar ook om lekker een stukje te gaan lopen.

Het fijne van deze zomerschoenen is dat ze eindeloos te combineren zijn. Je kunt ze dragen onder een lekker los zomerjurkje, maar ook voor het werk onder een spijkerbroek. Omdat er ook zo veel verschillende soorten zijn, is er wel voor elke outfit een passend paar. Je hebt de schoenen met een plateauzool en met een hak. Voor elke gelegenheid heb je wat!
Bij Tango Shoes verkopen we deze schoenen in verschillende kleuren. De zwarte espadrilles zijn makkelijk te combineren, omdat ze tijdloos zijn en omdat deze kleur overal bij past. Van neutrale tinten in je outfit tot lekkere zomerse kleuren, deze zwarte espadrilles zijn te matchen bij al jouw outfits. Dit geldt hetzelfde voor onze bruine espadrilles met panterprint. Panterprint is ook dit jaar weer helemaal hot. Combineer deze met je favoriete zomerjurkje, en je bent helemaal ready to go. En als je je zomeroutfit even net een chiquere touch wil geven, zijn de espadrilles met een hak de perfecte aanvulling voor je outfit. Voor naar een feestje of een dagje weg, maakt dit je outfit helemaal af.

Laat de zomer maar komen!