Wat te gebruiken om je schoenen stralend te houden

Schoenen dragen we natuurlijk dagelijks, en het is belangrijk om je schoenen goed te onderhouden. Zo blijven ze niet alleen langer mooi, maar gaan ze ook langer mee. Hiervoor hebben wij bij Tango Shoes drie producten om je schoenen goed te onderhouden en ze daarmee ook zo goed als nieuw te houden.

Sport cleaner:
Om te beginnen hebben we de sport cleaner. Dit is een reiniger voor sportschoenen die gemaakt zijn van gladleder, suède, nubuck en textiel. Ook is het geschikt voor zoolranden. Voor het gebruiken moet je het product goed schudden. Daarna druk je de opbrengspons licht op de schoen. De spons vult zich met vloeistof. Zorg dat je het gelijkmatig inwrijft. Verwijder naderhand de overige schuim met een vochtige doek. Zorg dat je de schoen daarna goed laat drogen en sluit de dop goed na het gebruiken.

Whitener:
Daarnaast hebben we ook de whitener. Met deze witmaker kun je sneakers gemaakt van textiel en gladleer weer bijwitten. Voor het gebruik moet je de fles goed schudden. Daarna druk je de opbrengspons licht op de schoen. De spons vult zich weer met vloeistof en wrijf deze gelijkmatig over de schoen. Laat het even drogen en wrijf leder met een zachte doek uit. Je schoenen zullen er weer als nieuw uitzien.

Let op: De Whitener is geschikt alleen geschikt voor spierwitte leren schoenen!

Protectspray:
En als laatst hebben we een protectspray. Deze spray maakt gladleer, suède, nubuck en textiel water afstotend en vuil afwerend. Schud de bus goed voor gebruik en zorg dat de fles op kamertemperatuur is. Spuit op een droog en schoon oppervlak op een afstand van minstens 20 centimeter. Zorg dat je na het insprayen de schoen goed laat drogen. Voor een optimale bescherming kun je behandeling elke 2 weken herhalen. Zorg ook dat je altijd de kleurechtheid en bestendigheid test op een onopvallende plaats. En als je klaar bent met het insprayen van je schoenen, ben je helemaal klaar om op pad te gaan met je nieuwe schoenen!