Word TANGO VIP en profiteer van de vele voordelen!

Maak een account aan, word TANGO VIP zodat je deel gaat nemen aan het TANGO VIP programma.

Vanaf vandaag is de TANGO Friends campagne live. Spaar samen met jouw vrienden voor korting.

De aankomende maanden wordt het TANGO VIP programma uitgebreid met nog meer voordelen! Dus hou de site en de berichtgeveing van Tango Shoes goed in de gaten.

Nog geen TANGO account?
Nu aanmelden

Heb je al een TANGO account?
Inloggen

Hoe werkt de TANGO Friends campagne?

1. Deel jouw unieke (referral) link - ontvangen via de email en zichtbaar waanneer je bent ingelogd- met je beste vrienden. Je kunt deze link delen met zoveel vrienden als je wilt.

2. Wanneer je vrienden op de link klikken kunnen zij hun e-mail adres invoeren en krijgen ze een leuke verassing in hun emailbox.

Voorwaarde: jouw vriend heeft in het verleden nog geen aankoop gedaan bij Tango Shoes.

3. Voor iedere vriend die vervolgens een aankoop doet, ontvang jij punten, waarmee je voor een aantrekkelijke korting kunt sparen.

4. In je TANGO VIP account kun je de gespaarde punten omwisselen voor een kortingscode.

5 .Als je vragen hebt of meer wilt lezen, kijk dan even bij de meest gestelde vragen.

Word nu een TANGO VIP of Log in

Hoe kan ik mijn punten inwisselen voor een kortingscode?

Als je je referral link hebt gedeeld met jouw vrienden en punten hebt ontvangen, doordat je vrienden een aankoop hebben gedaan, kun je het puntensaldo inwisselen voor een kortingscode, te gebruiken bij een volgende aankoop. Volg deze stappen om te zien hoe de punten kunt verzilveren.

1. Log in met jouw Tango VIP account via de knop met het hartje rechtsonderin. Bekijk in je account of je voldoende punten hebt gespaard om in aanmerking te komen voor een korting.

2. Heb je genoeg punten? Klik op ‘wissel punten in’ en vervolgens op 'Gebruik nu'. Selecteer in het volgende scherm hoeveel punten je wilt inwisselen voor korting - of pas het aantal punten aan.

Let op: wanneer je jouw punten inwisselt voor een kortingscode is dit definitief. Hierna begint het punten sparen opnieuw.

Word nu een TANGO VIP of Log in