Dé laarzentrend: Hoge laarzen

Chunky hoge laarzen
Dé trend van dit najaar worden de chunky hoge laarzen. Deze prachtige laarzen zijn naast erg comfortabel ook nog eens modieus. Alle hoge chunky laarzen van Tango Shoes worden gemaakt van zacht leer en zijn voorzien van een zijrits. Hierdoor trek je ze gemakkelijk aan- en uit. Benieuwd naar laatste trend gehele Tango Shoes collectie hoge laarzen? Neem snel een kijkje op de collectie pagina hoge laarzen.

Offwhite hoge laarzen
Hoge laarzen komen dit najaar uit in verschillende kleuren en varianten. Wil je dit najaar voor een on-trend look gaan? Ga dan voor de off white chunky laars. Met deze boots maak jij gegarandeerd een statement. Combineer ze stylevol met een mooie jurk die net boven de laars valt of style ze met een classic skinny jeans. Wist je dat de zolen zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal en een grof profiel? Hierdoor zijn de hoge laarzen erg comfortabel en zorgen de zolen voor een goede grip. Dit zorgt voor het ultieme loopcomfort. Waar wacht je nog op?! 

Hoe hoge laarzen te stylen met verschillende outfits?
Hoge laarzen zijn met allerlei outfits te combineren. Of je nu gaat voor een stoere look of juist een klassieke outfit. Een hoge laars zorgt voor eindeloos veel combinatiemogelijkheden. Ga je voor een stoere look? Combineer de hoge laars dan met een skinny jeans. Liever een klassieke outfit? Kies dan voor een mooie jurk met colbert.

Ben jij helemaal klaar voor de trend van dit najaar? Bekijk hier de gehele collectie laarzen van Tango Shoes online.