Color trend gold!

Een kleur die de afgelopen seizoenen veel aandacht heeft gekregen, is goud. Goud wordt vaak geassocieerd met luxe, rijkdom en glamour, en het is geen verrassing dat het ook een populaire keuze is geworden voor schoenen. In dit blogartikel zullen we de goudkleurige schoenentrend onder de loep nemen en ontdekken hoe je deze trend kunt integreren in je stijl.

Hoe goud combineren? 

Goud is een opvallende kleur die direct de aandacht trekt. Het kan een echte eyecatcher zijn en kan een vleugje luxe en elegantie toevoegen aan elke outfit. Goudkleurige schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, variërend van hakken tot sneakers, en ze kunnen worden gedragen bij verschillende gelegenheden, van feestjes tot casual dagelijkse looks.

Een van de meest populaire stijlen van goudkleurige schoenen zijn gouden hakken. Gouden pumps of sandalen kunnen een klassieke en chique uitstraling geven aan een avondjurk of een cocktailjurk. Ze kunnen ook gedragen worden met een eenvoudige zwarte outfit om een vleugje glamour toe te voegen aan een casual-chique look. Gouden hakken kunnen ook worden gedragen met jeans en een blazer voor een meer trendy en gedurfde uitstraling.

Soorten schoenen in het goud

Naast hakken zijn er ook goudkleurige sneakers die steeds populairder worden. Gouden sneakers kunnen een sportieve en trendy look creëren en kunnen gedragen worden met jeans, leggings of een casual jurkje. Ze kunnen een onverwacht en speels element aan je outfit toevoegen en je een moderne en gedurfde uitstraling geven. klik hier om de goude sneaker collectie te bekijken. 

Om de goudkleurige schoenen in de schijnwerpers te zetten, is het belangrijk om de rest van je outfit eenvoudig te houden. Laat de schoenen het middelpunt van de aandacht zijn en kies voor kleding in neutrale kleuren zoals zwart, wit, grijs of beige om de schoenen echt te laten opvallen. Ook is het belangrijk om te onthouden dat goud een warme kleur is en goed past bij andere warme tinten zoals bordeauxrood, diepblauw of smaragdgroen.

Tot slot, vergeet niet om je goudkleurige schoenen goed te onderhouden. Goudkleurige schoenen kunnen gevoelig zijn voor krassen en slijtage, dus zorg ervoor dat je ze regelmatig schoonmaakt en verzorgt om hun glans te behouden.