Kitten heels are still there

De kitten heel is nog steeds helemaal de trend! De kitten heel, wat ook wel een queenie hakje wordt genoemd, is een klein hakje van maximaal 8 cm hoog. Deze hak werd rond 1950 door een franse schoenenontwerper ontworpen. De kitten heel kenmerkt zich vooral door de smalle hak welke onderaan weer breed uitloopt. Ook is de hak bijna altijd erg laag. Vanwege deze kenmerken is het ook vanzelfsprekend dat deze hak erg comfortabel is. Een hak met een kitten heel is dus een echte musthave die je in je kledingkast moet hebben.

De hakken met een kitten heel worden vaak gedragen onder een zakelijke outfit, maar ze zijn ook makkelijk te dragen onder een alledaagse outfit. De lage hak zorgt ervoor dat de hak niet too much is onder jouw casual outfit. Onder je zakelijke outfit is de lage hak juist een voordeel omdat je er makkelijk de hele dag op kan lopen en het je outfit toch erg chique maakt. Deze hakken zijn echt eindeloos te combineren.

De hakken met een kitten heel van Tango Shoes hebben een hakhoogte van 8 cm. Ze hebben een ritssluiting aan de zijkant van de hak zodat je de hak makkelijk aan en uit kunt trekken. De zool is gemaakt van een rubber comfort wat zorgt voor een anti slip. De binnenkant van de schoen is leer uitgevoerd en de buitenkant is gemaakt van leer of suéde. Deze musthaves verkopen we in verschillende trendy kleuren. Get your favorties now!