Tango is een dames en heren schoenenlabel. Het merk heeft met vernieuwende designs, de perfecte balans gevonden tussen sportieve en classy schoenen. De schoenen worden met liefde geproduceerd in onze fabriek in Portugal waar door middel van alleen de beste Italiaanse materialen de unieke ontwerpen van onze top designer tot leven worden gebracht.

VACATURE

Storemanager, 38 uur

Denk jij in mogelijkheden en oplossingen en is geen uitdaging jou te groot? Is een target voor jou niet hoog genoeg en zal jij alles uit de kast halen om dit te overtreffen? Kun jij collega’s daadkrachtig leidinggeven en motiveren? Zorg jij er verder voor dat de klant zich thuis voelt in jouw filiaal en met een tevreden gevoel naar huis gaat? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Wat houdt de functie in:
Als filiaalmanager bij Tango shoes ben jij verantwoordelijk voor alles wat er in jouw winkel gebeurt. Jij zorgt voor een aantrekkelijke winkel door een goede presentatie van de te verkopen artikelen, je voert verkoopgesprekken en adviseert klanten over onze collectie. Je zorgt ervoor dat de gestelde verkoop doelen worden behaald. Je geeft leiding aan het team en coacht je collega’s.

De Tango winkel is gevestigd in het nieuw ontwikkelde SugarCity outletcentrum in Amsterdam. Dit outletcentrum biedt een dynamische werkomgeving met internationale top merken en klanten van over de hele wereld.

Wij bieden
- Gepassioneerde collega’s die samen met jou de klant tot dienst willen zijn
- Grote mate van zelfstandigheid
- Leuke personeelskorting

Wij vragen
- Een flexibele, positieve en commerciële instelling
- Minimaal MBO4 opleidingsniveau aangevuld met relevante werkervaring van minimaal 1 jaar in een leidinggevende functie
- Affiniteit met de schoenen- en / of modebranche
- Klantgerichtheid
- Een gemotiveerde teamspeler
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden incl. Engels in woord en geschrift

Denk jij na het lezen van deze vacature dat je de aangewezen persoon bent voor de functie? stuur je sollicitatie naar ons via backoffice@brandfarmcompany.com

Verwachte startdatum: per direct 

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd