Tango is een dames en heren schoenenlabel. Het merk heeft met vernieuwende designs, de perfecte balans gevonden tussen sportieve en classy schoenen. De schoenen worden met liefde geproduceerd in onze fabriek in Portugal waar door middel van alleen de beste Italiaanse materialen de unieke ontwerpen van onze top designer tot leven worden gebracht.

VACATURE

Assistent storemanager (37 uur)

Denk jij in mogelijkheden en oplossingen en is geen uitdaging jou te groot? Is een target voor jou niet hoog genoeg en zal jij alles uit de kast halen om dit te overtreffen? Kun jij collega’s daadkrachtig leidinggeven en motiveren? Zorg jij er verder voor dat de klant zich thuis voelt in jouw filiaal en met een tevreden gevoel naar huis gaat? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Wat houdt de functie in:
Als assistent storemanager bij Tango shoes ben jij samen met jouw storemanager verantwoordelijk voor alles wat er in jouw winkel gebeurt. Jij zorgt voor een aantrekkelijke winkel door een goede presentatie van de te verkopen artikelen, je voert verkoopgesprekken en adviseert klanten over onze collectie. Daarnaast geef je samen met de storemanager leiding aan het team en coach jij je collega’s.

De Tango winkel is gevestigd in het nieuw ontwikkelde SugarCity outletcentrum in Amsterdam. Dit outletcentrum biedt een dynamische werkomgeving met internationale top merken en klanten van over de hele wereld.

Wij bieden
- Gepassioneerde collega’s die samen met jou de klant tot dienst willen zijn
- Grote mate van zelfstandigheid
- Leuke personeelskorting

Wij vragen
- Een flexibele, positieve en commerciële instelling
- Minimaal MBO4 opleidingsniveau aangevuld met relevante werkervaring in de retail
- Affiniteit met de schoenen- en / of modebranche
- Klantgerichtheid
- Een gemotiveerde teamspeler
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden incl. Engels in woord en geschrift

Denk jij na het lezen van deze vacature dat je de aangewezen persoon bent voor de functie? Pak dan deze kans en reageer via de sollicitatiebutton of stuur je sollicitatie via de e-mail.

Verwachte startdatum: per direct

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd