Kleuren trends voor het voorjaar van 2023

Nog even en dan begint eindelijk het voorjaar. Het is langer licht en de bloemen beginnen weer met bloeien. De warme boots mogen weer plaats maken voor loafers, espadrilles en sandalen. Maar welke items en kleuren moet jij nou het komende seizoen inslaan? Wat zijn de trends voor het komende lente seizoen?

 

Pink / fuchsia
Deze kleur domineert het kleuren pallet van dit seizoen! Fuchsia roze is voor het komende seizoen helemaal on trend. Van compleet roze outfits tot een touche of pink met opvallende schoenen, het kan dit jaar allemaal. De ene roze variant is wat warmer van kleur, de ander is wat koeler. De fuchsia trend is gemakkelijker te combineren dan je denkt. Combineer een fuchsia loafer met een mooie lichte mom jeans of juist helemaal ton sur ton met een roze pak. Je ziet de fushia trend terug in alle soorten en maten, hakken, loafers, sneakers en espadrilles. Ontdek op onze color trend pagina maar over deze trend.

 

Metallic gekleurd

Ook dit voorjaar staat weer in het teken van de ouderwetse kleurentrend: metallic. Denk hierbij aan een detail op een sneaker of een pump geheel in een metallic uitvoering. Dit seizoen is vooral de gekleurde metallic een ware must. Lekker opvallend met een paarse, groene of oranje twist. Jij valt zeker op met deze stoere trend.

 

Goud en zilver

Samen met veel kleur zijn ook dit seizoen Zilver en Goud weer helemaal hot! Deze opvallende kleuren maken je outfit uniek, opvallend en trendy. Wat dacht je van classy zilveren loafers of een stoere gouden sneakers? Neem snel een kijkje in onze nieuwste collectie en laat je inspireren.