Tango by Paulien Tilstra is officieel gelanceerd

AMSTERDAM 12-04-19 - Influencers beïnvloeden meer dan ooit het huidige modebeeld. In dat verband heeft het schoenenlabel Tango haar krachten gebundeld met Paulien Tilstra. Samen ontwikkelden ze de collectie Tango by Paulien Tilstra, die deze week in Amsterdam officieel werd gelanceerd. Dit past binnen de strategie van Tango om vanuit de liefde voor schoenen toegankelijke en betaalbare collecties van mooie materialen en fijne kwaliteiten leer te ontwikkelen. Paulien en Tango zijn een perfecte match en het label Tango by Paulien Tilstra is een mooie toevoeging op de uitgebreide internationale collectie van Tango

 

De collectie

De gezamenlijke collectie is typisch Paulien: casual, fashionable en stoer. Het is een samenstelling van tijdloze on-trend modellen met daarin schoenen voor ieder gebruiksmoment: stoere biker boots, vrouwelijke enkellaarsjes met python print, een basic sneaker en een chunky fashionsneaker.

"Toen Tango mij vroeg om een eigen collectie te ontwerpen had ik meteen 1.000 ideeën. Dit heb ik tijdens de design dagen allemaal besproken met mijn moodboard erbij. Gelukkig kon alles en wat ik echt fijn vind is dat Tango werkt met eigen schoenleesten, dus dan weet je zeker dat de schoen ook echt lekker zit en je hem eigenlijk niet eens hoeft in te lopen", aldus Paulien Tilstra. 

Influencer samenwerkingen
Eerder al bracht Tango een collectie uit met Manon Tilstra, het zusje van Paulien. Een combinatie van de mode-ideeën van Manon en de goede kwaliteit en pasvorm waar de Tango schoenen om bekend staan. Deze samenwerking was een groot succes. Voor Tango en Paulien de aanleiding om ook samen een collectie te bouwen rondom de persoonlijke stijl van Paulien Tilstra.
 
Tango geeft de influencers waar ze mee samenwerkt alle ruimte en vrijheid, zodat de samenwerkings-collecties ook werkelijk een vertaling zijn van de ontwerp ideeën en de persoonlijkheid van de influencer. Zo bepalen de influencers niet alleen de ontwerpen van de schoenen zelf, maar ook de labeling, de fotografie en alle overige communicatie uitingen. Meer nieuwe samenwerkingen liggen in het verschiet.

De gloednieuwe schoenencollectie is ontwikkeld voor Paulien in samenwerking met Brandfarm B.V. en worden geproduceerd in Portugal. De modellen kosten tussen de 99,95 en 119,95 euro. De collectie is vanaf nu verkrijgbaar via www.tangoshoes.com/paulienxtango. Daarnaast zijn de collecties ook beschikbaar voor retail.