Sneaker trends 2022

Sneakers kunnen met uiteenlopende outfits gecombineerd worden. Style ze met een stoere mom jeans of hou je meer van een vrouwelijke look, draag ze dan onder een leuke rok. Voor iedereen is er wel een perfecte sneaker te vinden. Benieuwd naar wat dit jaar hip en trendy is? Dit zijn de sneaker trends 2022: van vintage tot metallic sneaker.

Sneakertrend 1: de retro sneaker
Dit zijn moderne interpretaties van 'ouderwetse' sportschoenen: klassiekers die we kennen uit jaren vijftig, zeventig en tachtig, maken helemaal een come back. Gympen waarin je heel gemakkelijk stylish en cool de deur uitstapt én die perfect passen bij alle essentials in jouw kast. Pak je beste spencer, een goed shirt, eventueel je mooiste joggingbroek erbij; niks meer aan doen. Shop sneakers hier.

Sneakertrend 2: de hoogte in met plateau sneakers
Dit jaar moet alles beter en vooral hoger. Dit wordt nog eens onderstreept door de trend van plateau sneakers. En je mag hierbij gerust de hoogte ingaan, want hoe hoger hoe beter. Dat is dan ook direct een leuke trend voor iedereen die niet zo groot is, want met een dikke zool onder je schoenen ben je direct een stuk langer. Shop plateau sneakers hier.

Sneakertrend 3: Metallic sneakers
Dit voorjaar staat in het teken van de ouderwetse schoenentrend: metallic sneakers. Metallic pumps en flats zijn afgelopen seizoen een must-have geworden en het lijkt erop dat de metallic trend nog steeds zal bestaan, maar in een veel meer casual uitvoering - in de vorm van sneakers. Shop ze hier.