Pink is HOT!

Noem het knalroze, fuchsia of cyclaam, geen enkele tint roze is uitgesloten. De kleur roze is voor het komende seizoen helemaal on trend. Van compleet roze outfits tot een touche of pink met opvallende schoenen, het kan dit jaar allemaal. Heb je nog geen roze items in je collectie? Neem dan snel een kijkje en scoor je favoriet op onze color trend pagina.
Fuchsia pink hakken
Hakken zijn sowieso de grootste trend voor het komende seizoen. Maar wat als je nu 2 trends in 1 kunt combineren? Deze prachtige roze hakken zijn dé perfecte key-items voor jouw garderobe. Combineer ze met een totaal roze look voor als je van gewaagd houdt of gebruik de hakken om jou comfy jeans wat vrouwelijker te maken.

Sneakers met een touche of pink
Sneakers met een vleugje roze, deze trend is echt iets voor jou als je roze toch een beetje spannend vindt. Basic witte sneakers gecombineerd met verschillende kleuren roze zijn ideaal te combineren onder al jouw favoriete lente outfits. Wat vind je van ons nieuwste Yuka model? Of de Harper met een fel roze achterkant. Bij Tango Shoes hebben we voor ieder wat wils.