Off white: Kleur van het najaar

Off-white domineert het kleurenpallet van dit seizoen. Als we de trendwatchers mogen geloven, is off-white zelfs het nieuwe zwart op schoenengebied! Hier lees je alles over de kleur off-white, onze meest trendy off-white damesschoenen en de mooiste bijbehorende looks!

Off-white is een verzamelnaam voor gebroken wit, crème en beige. De ene schoen is wat warmer van kleur, de ander is wat koeler. Je ziet de kleur op dit moment voornamelijk terug bij chelsea boots en veterboots, maar wanneer het warmer weer wordt zal je ook veel off-white sneakers en sandalen zien!

Een off-white schoen mooi combineren klinkt in eerste instantie wellicht wat lastig, maar eigenlijk zijn ze eindeloos te combineren! Na het zien van alle leuke witte veterboots, enkellaarsjes en sneakers van dit seizoen, zijn we snel verkocht. Combineer ze leuk onder je favoriete jurkje of met een stoere mom jeans en je look is gegarandeerd compleet. Style it your way because the options are endless!

Bij Tango Shoes hebben we een breed assortiment aan off-white schoenen. Je zult ongetwijfeld een off-white schoen vinden in jouw favoriete pasvorm. Van enkellaarsjes tot sneakers en van slippers tot muiltjes, bekijk snel wat jouw favoriete off-white schoenen zijn bij Tango Shoes!