Nieuwe dames schoenentrends: Voorjaar 2022

Nieuwe trends: Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn, toch? De winter is natuurlijk nog niet voorbij maar wij zijn echter al volop bezig met de nieuwe trends van dit voorjaar en de zomer. Lees je mee verder?! 

 

Biker Boots met gesp

Biker boots mogen ook dit voorjaar absoluut niet ontbreken in jouw schoenencollectie. Met de nieuwste biker boots ga jij de show stelen dit voorjaar. Grove zolen, gekleurden gespen: de nieuwste biker boots van Tango Shoes hebben het allemaal. Wat dacht je van de Julie 7-c? Deze must-haves zijn dit jaar verkrijgbaar in verschillende modieuze kleuren. Benieuwd naar de gehele collectie biker boots? Neem hier snel een kijkje op de collectie pagina biker boots.

 

Enkellaarsjes met hak

Durf jij mee te gaan met de allerlaatste trends? Dit najaar maken enkellaarsjes met een grove blokhak hun entree. Dit zal zeker niet onopgemerkt blijven. Deze nieuwe must-haves zijn een ware eye-catcher onder al jouw outfits. Deze nieuwe enkellaarsjes met hak zorgen er direct voor dat je benen een stuk langer lijken. Benieuwd naar deze nieuwe trend? Bekijk dan hier de gehele collectie enkellaarsjes met hak van Tango Shoes.

 

Loafers in alle kleuren

Een blijvertje zijn natuurlijk onze loafers. 2022 is hét jaar van de loafer. Deze klassieke instappers zijn onmisbaar voor de échte schoenliefhebber. Loafers zijn een echt fashion item en mogen absoluut niet ontbreken in je schoenencollectie. Vroeger werden deze instappers vooral als heel klassiek en misschien wat oubollig gezien, maar dat is nu verleden tijd! Je kunt loafers vrijwel onder iedere outfit makkelijk dragen! Ze doen het goed onder een paar denim shorts, een casual outfit of een baggy jeans. Met de loafers van Tango Shoes creëer je verschillende looks: hip met een bloemen jurk, classy met een mooie pantalon of juist stoer met een jeans. Je kunt alle kanten op met onze loafers! Kun jij de trend van 2022 nog weerstaan?! Bekijk hier de gehele collectie loafers van Tango Shoes.

 

Loafers met hak

Dit voorjaar terug van weg geweest, de klassieke loafer met blokhak. Deze retro must-have maakt deze zomer zijn terugkeer in het modebeeld. Deze klassieke loafer is ideaal te combineren onder iedere outfit. De dikke blokhak zorgt er direct voor dat je benen een stuk langer lijken. Loafers met hak zijn een echt fashion item en mogen niet ontbreken in jouw schoenen garderobe. Bekijk de gehele collectie loafers van Tango Shoes hier.