Loafer trends voor de lente!

De loafer is een schoenentrend welke standaard elk jaar weer terug keert! Ook dit jaar zijn de loafers weer helemaal in en zijn ze bij Tango Shoes te verkrijgen in verschillende pasvormen, kleuren en materialen. De loafer schoen is gemakkelijk aan en uit te trekken en is mooi te combineren onder elke outfit!

 

Waarom kiezen voor een loafer?

De loafer schoen is elk jaar weer een must-have item. Elk jaar worden er verschillende soorten loafers ontworpen. Of het nu een basic loafer is of een loafer met een leuke print. Het is een gemakkelijk schoen om te combineren onder meerdere soorten outfits! Niet alleen voor de warme dagen is een loafer bedoeld, maar ook voor in het winterseizoen met een leuke glitter sok. Kortom, de loafer is een tijdloze schoen die elk jaar weer terug komt in de schoenen collecties.

 

Loafers met een metallic kleur

De metallic loafers zijn de nieuwe trend van dit jaar. Ook Tango heeft dit jaar een aantal mooie metallic loafers ontworpen. De Nomy is een klassieke loafer die onder iedere outfit past. Door de mooie metallic kleur is de Nomy loafer de loafer die je dit jaar wilt hebben. De Nomy is volledig gemaakt van leer en valt op maat. Weten welke kleuren er allemaal verkrijgbaar zijn, klik dan snel hier!

 

Ballerina's 

De ballerina's zijn erg herkenbaar aan de comfort. Je combineert de ballerina met een stoere jeans en blazer om je outfit compleet te maken. Ook bij Tango zit de ballerina in de collectie en zijn ze te verkrijgen in verschillende soorten kleuren en materialen. Benieuwd welke ballerina's te verkrijgen zijn? Neem dan een kijkje bij de Ballerina's.

 

Leren/suède loafers

Er zijn meerder soorten leren loafers te verkrijgen bij Tango Shoes in de collectie. Ook dit jaar hebben we weer een mooie collectie ontworpen met verschillende soorten modellen en kleuren. De loafers zijn voorzien van volledig leer of suède. De leren look geeft de loafer een luxe uitstraling wat makkelijk te combineren valt. De leren loafers blijven elk jaar een trend en mogen ook dit jaar niet missen!