Loafer trends 2022

Loafers blijven dé trend van dit najaar!

Ook 2022 is hét jaar van de loafer. Deze klassieke instappers zijn onmisbaar voor de échte schoenliefhebber. Loafers zijn een echt fashion item en mogen absoluut niet ontbreken in je schoenencollectie.

Loafers met grove schoenzool

Vroeger werden deze instappers vooral als heel klassiek en misschien wat oubollig gezien, maar dat is nu verleden tijd! Waar in 2021 de grove schoenzool een comeback maakte onder Chelsea Boots en Chunky laarzen, zie je deze dit najaar weer terug onder een andere schoen: de loafer. De loafers van Tango Shoes hoef je sinds 2021 allang niet meer enkel te combineren met een klassieke outfit.

Loafers met ketting

Is je style toch iets meer klassiek, dan zijn de loafers met een ketting misschien toch iets meer passend voor jou. Ze zijn makkelijk te stylen met verschillende outfits en zitten ook heerlijk. Ze zijn leer gevoerd en hebben een voetbed wat ook van leer is gemaakt. De gouden gesp op de voorvoet van deze loafer maakt de schoen extra speciaal en een echte eye-catcher. Draag deze loafers bij al je favoriete items. 

Hoe loafers te stylen met verschillende outfits?

Je kunt loafers vrijwel onder iedere outfit makkelijk dragen! Ze doen het goed onder een lange jurk een casual outfit of een baggy jeans. Met de loafers van Tango Shoes creëer je verschillende looks: classy met een mooie pantalon of juist stoer met een jeans. Je kunt alle kanten op met onze loafers! Kun jij de trend van 2022 nog weerstaan?!