Kleuren trends voor het voorjaar van 2024

Nog even en dan begint eindelijk het voorjaar. Het blijft weer langer licht en kun je weer langer genieten van de avonden. De warme boots mogen weer in de kast en er is weer plek voor de zomer schoenen! Maar welke items en kleuren moet jij nou het komende seizoen inslaan? Wat zijn de trends voor het komende lente seizoen?

 

White/beige
Deze kleur domineert het kleuren pallet van dit seizoen! White& beige zijn voor het komende seizoen helemaal on trend. Onder een kleurrijke ouftit of juist op een spijkerbroek met een gave witte blouse, het kan allemaal! Je ziet de White & Beige trend terug in alle soorten en maten, laarsjes, loafers, sneakers en espadrilles. Als je een kijkje wilt nemen, klik dan hier!

 

Metallic gekleurd

Ook dit voorjaar staat weer in het teken van de ouderwetse kleurentrend: metallic. Dit seizoen is vooral de gekleurde metallic een ware must. Lekker opvallend met een paarse, groene of bronze twist. Jij valt zeker op met deze stoere trend.

 

Goud en zilver

Samen met veel kleur zijn ook dit seizoen Zilver en Goud weer helemaal hot! Deze opvallende kleuren maken je outfit uniek, opvallend en trendy.  Neem snel een kijkje in onze collectie en laat je inspireren.