Kleuren trends voorjaar 2022

Nog even en dan begint eindelijk het voorjaar. Het is langer licht en de bloemen beginnen weer met bloeien. De lange laarzen maken weer plaats voor sneakers, sandalen en loafers. Maar wat zijn nou dé kleurentrends voor spring summer 2022?

Off white
Deze kleur domineert al de vorige seizoenen het kleuren pallet en dit blijft dit seizoen nog doorgaan. Off white is een verzamelnaam voor gebroken wit, crème en beige. De ene variant is wat warmer van kleur, de ander is wat koeler. De off white trends is gemakkelijker te combineren dan je denkt. Combineer een off white plateau hak met een mooie lichte mom jeans of rok. Een sneaker met een jurkje en ga zo maar door. Je ziet dus de off white trend dit seizoen voornamelijk terug in plateau hakken, veterlaarsjes, sneakers en hakken.Metallic

Dit voorjaar staat in het teken van de ouderwetse kleurentrend: metallic. Denk hierbij aan een detail op een sneaker of een pump geheel in een metallic uitvoering. Van naturel tinten tot kleur, je ziet het in alle vormen terug. Combineer die te gekke metallic sandalen met een maxi jurk en je look is stunning!

Kleur kleur kleur

Volgens de trendwatchers wordt kleur hét fashionstatement van 2022! Van roze tot groen en ga zo nog maar even door. Kleur is niet meer weg te denken uit je kleding, maar ook gekleurde schoenen zijn on-trend. Combineer die te gekke gekleurde sneakers met een gekleurd pak. Of kies je voor een elegante sandaal met een jurkje. Combineer oranje met roze of groen met blauw, niets is dit seizoen te gek op het gebied kleur.