Klaar voor de zomer met de nieuwste espadrilles

Espadrilles: zon, zee en strand 

Espadrilles zijn een ware hit tijdens warme zomerdagen. Ideaal voor aan je voetjes als je je klaarmaakt voor de zon, zee en het strand. Deze luchtige pareltjes zorgen voor het ideale draagcomfort in zomer. Benieuwd naar de laatste espadrilles trends? Bekijk onze nieuwe collectie espadrilles nu online.

Espadrilles met chunky zool

Deze luchtige stappers bestaan al sinds de veertiende eeuw en worden vandaag de dag nog steeds met de hand gemaakt in Spanje. Tango Shoes heeft dit jaar naast de traditionele espadrilles ook espadrilles ontwikkeld met een chunky zool. Zo kun jij de zomer helemaal hip tegemoet gaan! Welke chunky espadrille is jouw absolute favoriet?

Espadrilles in alle kleuren en printjes

Wist je dat Tango Shoes alle espadrilles voorziet van een leren voetbed? Dit zorgt voor het perfecte draagcomfort aan je voet. Hou je van een traditionele espadrille? Kies dan voor de kleur beige of wit. Liever iets opvallender? Ga dan voor onze nieuwste espadrilles met een luipaard printje. Wil je helemaal glimmend voor de dag komen? Kies dan voor onze espadrilles in het zilver! Bekijk de gehele collectie espadrilles in alle kleuren en printjes nu online. 

Hoe espadrilles te stylen met verschillende outfits? 

De meeste espadrilles worden casual gecombineerd. Ze doen het goed onder een jeans, maar je kunt ze natuurlijk ook perfect dragen onder een tuniekje als je naar het strand gaat. Eigenlijk kunnen espadrilles bij warm weer altijd en dat maakt dat deze luchtige pareltjes ieder jaar populairder worden! Waar wacht je nog op? Maak je klaar voor de zomer en scoor jouw favoriete paar espadrilles!