Fashion favorites: Julie boots

Helemaal hot bij Tango Shoes dit jaar is de Julie pasvorm. Dit is de populairste en meest verkochte pasvorm en zeker een musthave. De Julie is een bredere pasvorm die voor komt in chelsea boots, enkellaarzen, biker boots en in veter boots. Ze hebben een hakhoogte van 3,5 cm en hebben een uitneembaar voetbed. De binnenkant van de schoen is leer gevoerd en de buitenkant is gemaakt van suède of van leer. De pasvorm is te herkennen aan zijn specifieke zool. Boven de zool zit een sierrandje, die de zool net even een bijzondere touch geeft. De hak heeft een rechte vorm en de voorkant van de schoen heeft een carré neus.

How to style de Julie boots

De Julie is een pasvorm die gemakkelijk te stylen is. We hebben de Julie bijvoorbeeld in een hogere chelsea boot. Deze chelsea boots zijn leuk te combineren onder een jurk of onder een rok met een sweater. Ook hebben we de Julie in een veter variant. Deze zijn weer erg leuk te stylen onder een jeans of jouw favoriete rok. Combineer de lagere chelsea boots onder een baggy jeans met een leuke top. Doordat de Julie’s verkrijgbaar zijn in veel verschillende kleuren en materialen is er altijd een perfect paar voor onder jouw favoriete look. Neem snel een kijkje op de webshop en shop jouw favoriete paar!

Onderhouden doe je zo

Om te zorgen dat jouw Julie boots lang mee gaan, is een goed onderhoud erg belangrijk. Hiervoor hebben we de Tango Protectspray. Dit is een beschermde spray die er voor zal zorgen dat jouw schoenen jaren mee zullen gaan. De spray beschermt de schoenen tegen vuil en vocht. De spray is geschikt voor gladleer, nubuck, suède en textiel. Schud voor gebruik de spray goed en spray de protectspray op een schoon en droog oppervlak. Hou een afstand aan van minstens 20 cm. Laat de spray 30 minuten drogen en voor een optimale bescherming herhaal je deze behandeling regelmatig. Met deze bescherming ben jij helemaal ready om te shinen met jouw favoriete Julie boots!