De sneakertrends van 2023

Sneakers.. Hebben wij vrouwen ooit genoeg sneakers in huis? Sneakers zijn er in allerlei verschillende kleuren, maten en soorten. Hieronder zetten wij alle sneakers voor je op een rijtje die momenteel zeer trendy zijn & je zeker niet kunt missen in je garderobe. Shop alle sneakers uit de Tango Shoes collectie hier.


Sportieve sneakers
Sportieve sneakers zijn al een aantal jaren een ware musthave! Ook deze lente zien we ze in veel verschillende kleuren en modellen. Tango heeft dit seizoen een aantal nieuwe sportieve pasvormen ontwikkeld. Benieuw naar de collectie? Shop de nieuwe modellen hier. De sneakers kun je herkennen aan lichtgewicht zolen met een sportieve uitstraling, voor een casual en nonchalante look. Dit zijn dus de perfecte sneakers voor een dagje naar de stad. Shop sportieve sneakers zoals de Alex en Ruby modellen hier.


Gekleurde sneakers
Met deze sneakertrend gaan we weer even terug naar de 90’s. Gekleurde sneakers maken helemaal een comeback het komende seizoen. Of je kiest voor een volledig gekleurde sneaker of een sneaker met gekleurde vlakken. Je bent altijd on trend! Combineer deze sneaker trend met een mooie jeans of onder een rokje of jurk. Tango heeft dit seizoen een aantal nieuwe pasvormen met veel kleur ontwikkeld. Neem een kijkje bij de Yuka en de Harper.

 
Contrasterende stiksels
And last but not least.. Sneakers met contrasterende stiksels. Contrasterende stiksels in combinatie met sneakers zijn helemaal HOT het komende seizoen. Deze trend is over komen waaien vanaf de runway en wij bij Tango Shoes zijn helemaal fan. Bekijk bijvoorbeeld de Alex en de Ruby. Deze sneakers zijn dé perfecte basic items welke iedere vrouw in haar kast moet hebben. Echter door de speelse details van de stiksels ogen deze sneakers extra rijk en stijlvol. Wat wil je nog meer?

 

Benieuw naar de gehele sneakers collectie? Shop de nieuwe modellen hier.